Pàgina de producte • iProjecta
0
La teva cistella
No hi ha productes a la cistella.
ACTIVITAT A LA CARTA

Reflexions amb la Sàbia Akela

🏕️ Tipus d'activitat: Sortida contemplativa 🗓️ Disponible: Estiu / Tot l'any 📍 Punt de trobada: A convenir 🗺️ Comarca: A convenir ℹ️ Dificultat: Moderada 🚸 Edat: A partir de 8 anys ⏳ Durada: 4:30 h 🏃‍♂️ Recorregut: 6 km 📉 Desnivell: 565 m ⚠️ Opcional: Pots venir amb la teva mascota sempre que no distregui durant les explicacions.

Reflexions amb la Sàbia Akela

«Busquem bones vistes per a veure muntanyes emblemàtiques to reflexionat sobre la simbologia d’aquests indrets i el seu respecte»

👉 Caminada de mig dia, on el principal objectiu és arribar al cim per a tenir unes bones vistes de les muntanyes del voltant.

👉 Akela és una figura respectada en el llibre de la Selva, cap de la manada de Llops i també ho és en el moviment escolta, imatge a seguir pels llobatons, aquesta figura serveix per representar el què pretén aquesta activitat.

👉 Durant la caminada s’interpretarà la natura i es faran diverses parades per reflexionar sobre temes filosòfics i espirituals relacionats amb la gestió d’espais naturals emblemàtics, i el seu respecte, les fonts d’informació seran d’autors i experts actuals per veure cap on anem en respecte a la natura. Ecologia, intel·ligència vital, bona voluntat, servir, realització personal, optimisme són aspectes que poden sortir en les converses.

Apte per a tots els públics a qui li agradi el senderisme i tingui curiositat per la flora i fauna local.

Preu unitari:

15,00 25,00 

Xatejar per Whatsapp
1
🤔 Necessites adjuda?
iProjecta
Hola 👋 Et donem la benvinguda a iProjecta! 🤔 En que et podem ajudar?

PROVA SORT

Guanya experiències i emporta't descomptes
1 tirada diària per email
Provar sort
Accepto els termes i condicions.