0
La teva cistella
No hi ha productes a la cistella.

Parc Natural dels Ports

Coneix el parc natural

Un indret únic

El massís dels Ports, situat entre Catalunya, València i Aragó, és un massís calcari, de relleu escarpat i abrupte que ha estat humanitzat des de temps prehistòrics. El Parc Natural dels Ports, declarat el 2001, comprèn 35.050 hectàrees de la part catalana d'aquestes muntanyes. Tot i la intensa humanització, es presenta avui com un espai natural feréstec i ple de vida salvatge.

El Parc Natural dels Ports va ser creat l'any 2001, amb el Decret 160/2001, de 12 de juny, de declaració del Parc Natural dels Ports i de la Reserva Natural Parcial de les Fagedes dels Ports.

Està situat al sud de Catalunya, tocant amb la Comunitat Valenciana i l'Aragó, a cavall de la serralada Prelitoral catalana i el sistema Ibèric.

Punts d'informació

Roquetes

Roquetes

Prat de Comte

Prat de Comte

Com arribar / Com accedir

Tots els nuclis de població estan ubicats en l’àrea perifèrica del Parc, a la falda dels Ports. A banda del vehicle privat, als pobles també s’hi pot arribar en transport públic.

Hi ha línies regulars d’autobusos fins a cada un dels pobles del Parc. A Tortosa, també s’hi pot arribar en tren. Més informació i horaris als webs de Renfe i Hife.

En bicicleta, per la via verda de la Val de Zafan, ens podem atansar a Tortosa, Roquetes, Prat de Comte, Horta de Sant Joan i Arnes. 

Autobús

Autobús

Tren

Tren

Cotxe

Cotxe

Bici

Bici

Propostes d'interès

Museu de la Pauma

Museu de la Pauma

Artesania
Terra Roja

Terra Roja

Entitat cultural
Market Rural

Market Rural

Productors locals
CERCADOR
AGENDA
A LA CARTA
0
CISTELLA
Xatejar per Whatsapp
1
🤔 Necessites adjuda?
iProjecta
Hola 👋 Et donem la benvinguda a iProjecta! 🤔 En que et podem ajudar?

PROVA SORT

Guanya experiències i emporta't descomptes
1 tirada diària per email
Provar sort
Accepto els termes i condicions.